St. Gallen: Predstavljena knjiga Mladi u Gospinoj školi
Biskupska konferencija BiH

St. Gallen: Predstavljena knjiga Mladi u Gospinoj školi

HKM St. Gallen organizirala je predstavljanje knjige „Mladi u Gospinoj školi“ voditelja misije fra Marinka Šakote u St. Gallenu (župna dvorana St. Otmar) u petak, 7. lipnja 2024. u 19,30 sati. Nakladnik knjige je Informativni centar „Mir“ Međugorje.

Knjiga Mladi u Gospinoj školi posvećena je mladima koji se trude živjeti svoje kršćanstvo u izazovima današnjeg vremena. Zacijelo, dobro će doći i svima koji rade s mladima. Predstavljači su bili dušobrižnici iz HKM Zürich fra Goran Azinović i fra Iko Skoko.

Fra Iko je predstavio sadržaj knjige, a fra Goran je istaknuo fra Marinkov rad kao župnog vikara i dugogodišnjeg župnika u Međugorju, te onoga koji diljem svijeta drži duhovnog seminare. Plod tog pastoralnog rada i susreta s brojnim ljudima posebno mladima je ta knjiga.

Karla Petrović i dr. Tomislav Stijepić su otpjevali pjesme Bog te ljubi, Kao Marija i Galeb i ja uz pratnju na klaviru prof. Jelene Kučak Vujnović.

Voditelj programa je bio Zdravko Mijić, a tekstove iz knjige čitali su Ivana Šarić i Boris Bikić.

Na kraju fra Marinko je zahvalio svima koji su organizirali predstavljene knjige, oni ma koji su sudjelovali u programu, kao i onima koji su došli na taj lijepi kulturni događaj. (kta/i.s.)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Salesiana objavila knjigu „Snovi“ sv. Ivana Bosca

Katoličke vijesti

Papa u poruci Urbi et orbi: Mir se ne gradi oružjem nego ispruženim rukama i otvorenim srcem

Katoličke vijesti

Uskrsna priredba Frame u Jajcu

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti