Nadbiskup Kutleša posjetio Glas Koncila
Zagrebačka nadbiskupija

Nadbiskup Kutleša posjetio Glas Koncila

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša posjetio je u četvrtak 11. siječnja Glas Koncila na zagrebačkom Kaptolu te se susreo s djelatnicima i obišao sve odjele nakladničke kuće.

Okupljene je nadbiskup ohrabrio da ustraju u svojem djelovanju u izvještavanju o događanjima u Crkvi u Hrvatskoj i svijetu. Podupro je katolički tjednik u njegovim nastojanjima traganja za istinom i izrazio blizinu Zagrebačke nadbiskupije s radom Glasa Koncila. Djelatnike je ohrabrio da nastave pratiti znakove vremena i da prilagođuju potrebama današnjice poruke koje u svojim člancima i drugim radovima prenose. U tom je kontekstu nadbiskup rekao da je upravo u današnje doba možda i zahtjevnije donositi istinu nego u nekim ranijim razdobljima. Nadbiskup Kutleša upoznao se i s uredništvom Maloga koncila, s izdavačkom djelatnošću Glasa Koncila te se susreo se s djelatnicima u odjelima grafičke priprave, prodaje, računovodstva, s novinarima…

Branimir Stanić, glavni urednik Glasa Koncila i vršitelj dužnosti direktora, uz 60. obljetnicu utemeljenja lista nadbiskupu Kutleši predstavio je povijesni hod ustanove te izložio neke buduće planove. U spomen na prvi pohod Glasu Koncila poklonio mu je medalju s likom kardinala Kuharića te nekoliko novijih izdanja iz naklade Glasa Koncila.

Glas Koncila/Foto: B. Čović

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Biskup Gorski predvodio euharistijsko slavlje drugoga dana trodnevnice uoči Stepinčeva

Katoličke vijesti

Studenti udruge »Ekonomska klinika« darovali djecu socijalno-ugroženih obitelji korisnika zagrebačkog Caritasa

Katoličke vijesti

Kršteno peto dijete obitelji Sente u Župi svete Jelene Križarice u Zaboku

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti