Kampanjom „Naša ljubav hrani” osigurali smo obroke za 138 djece
Humanitarnost

Kampanjom „Naša ljubav hrani” osigurali smo obroke za 138 djece

Djevojčica oblikuje srce od dlanova

Dijeleći ljubav s vašim voljenim osobama i pritom sudjelujući u našoj kampanji zajedno s nama ste stvarali svjetliju budućnosti za djecu u nekim od najsiromašnijih zajednica na svijetu.

Objavljeno

Ljubav prema djeci u najsiromašnijim zajednicama svijeta i ovog Valentinova potaknula je mnogobrojne podupiratelje Marijinih obroka da se uključe u našu valentinovsku kampanju, koja se  odvijala od 29. siječnja do 14. veljače. Donacijom za čestitku i čokoladu u iznosu godišnje prehrane za jedno ili više djece osigurani su godinu dana školski obroci za 138 djece.

Uvijek nas iznova iznenadi velikodušnost i odaziv za naše kampanje jer vaša dobrota nam omogućuje da održimo obećanje gladnoj djeci. Narudžbom valentinovskih čestitki za voljenu osobu omogućili ste da ljubav pronađe put u obliku školskog obroka do najsiromašnije djece u Beninu, Ekvadoru, Malaviju i Zambiji. 

Dijeleći ljubav s vašim voljenim osobama i pritom sudjelujući u našoj kampanji zajedno s nama ste stvarali svjetliju budućnosti za djecu u nekim od najsiromašnijih zajednica na svijetu. Dječak Herjok iz Kenije, kome je hrana promijenila život i donijela nadu u bolje sutra samo je jedan od mnogobrojnih primjera. Ljubav se dijeljenjem množi, u to smo se uvjerili i tijekom ove kampanje.

„Valentinovo je vrijeme ljubavi, dobrote i mira pa ga zato trebamo proslaviti sa svojim voljenima, ali ne zaboraviti na one koji oskudijevaju i gladuju.” Andrej Lamešić, 8. a razred OŠ Stjepana Antolovića, Privlaka

Dječak i djevojčica se drže za ruke

Ovog Valentinova zajedno smo darovali ljubav i nadu, kako našim voljenima tako i djeci koju je vaša ljubav nahranila! U ime djece čiji su svakodnevni školski obroci ovom kampanjom osigurani, zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli da se djeci daruje ljubav u obliku hrane, ali i potrebnog obrazovanja. Samo 22 eura dovoljna su da jednom djetetu osiguramo godinu dana obrok u školi.

Kampanju su podržali Hedona d.o.o., Križevci, donacijom čokolada koje su ručno izradile osobe s invaliditetom, pjevač Stjepan Lach te influenceri Eva Vukina, Slavica de Jong i Monika Žilavi, mnogi učenici i nastavnici osnovnih škola koji su izrađivali kreativne darove u obliku ukrasnih šalica, sapuna, srca i kartica, uživajući pritom u zajedništvu, ljubavi i osmijesima..

Djeca stoje u redu čekajući svoj obrok

U ime djece Marijinih obroka od srca hvala na svakoj donaciji i podršci!

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Razina štete u Ekvadoru ogromna – Caritas

Katoličke vijesti

Izazov za Hong Kong u borbi protiv COVID-19 | Caritas

Katoličke vijesti

Iskustvo kuharice Maureen iz Kenije

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti