Završna priredba za buduće školarce u vrtiću Sveta Obitelj
Biskupska konferencija

Završna priredba za buduće školarce u vrtiću Sveta Obitelj

„U životu sve ćeš imat’ samo se nemoj prestat igrat’“ pjevali su budući školarci u subotu, 22. lipnja u Dječjem vrtiću “Sveta Obitelj” u Sarajevu kad je organizirana svečana završna priredba, piše mrežna stranica Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije.

Djeca iz predškolske skupine u godini pred polazak u školu “Mačići” obilježila su kraj vrtićkih dana i početak novih školskih izazova i avantura, a na ovoj svečanosti podržali su ih roditelji, bake i djedovi, braća i sestre te prijatelji i drugi gosti. Svečanoj priredbi nazočila je i dr. sc. s. Kata Ostojić, ravnateljica Caritasovih odgojno-obrazovnih ustanova koju su djeca na kreativan i lijep način pozdravila na samom početku priredbe.

Bilo je ovo uzbuljivo putovanje puno ljubavi i lijepih uspomena. Djeca su puno toga naučila, puno se igrala i u potpunosti su spremna za nove izazove, za nova otkrića i za prvo koračanje u svijet odraslih. Tu spremnost su nam i pokazala kroz recitale, pjesmice, ples i igrokaze. Njihova emotivna razmišljanja o vrtiću i o tetama koje su ih čuvale nikoga nisu ostavila ravnodušnim, pa je bilo suza radosnica, ali i osmijeha.

Prije nego što je dodijelila zaslužene diplome, s nekoliko riječi obratila se i direktorica vrtića „Sveta Obitelj“ Maja Grubešić koja se zahvalila roditeljima na dugogodišnjem povjerenju i odgojiteljicama Ani Vučić i Anđeli Puljić na predanom i vrijednom odgojno obrazovnom radu koji je „Mačiće“ oblikovao u uspješne, samostalne i radoznale školarce.

Djelatnici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i vrtića “Sveta Obitelj” su se potrudili da budući školarci zaista uživaju tog dana, ali i da ugođaj bude nezaboravan i za njihove roditelje, pa kad su mališani pošli na svečanu večeru, roditelji su za to vrijeme imali priliku družiti se uz pjesmu i osvježenje koje je osigurao Caritas Vrhbosanske nadbiskupije.

“Iako naši mali, a opet tako veliki “Mačići” okreću novu stranicu i otkrivaju radosti školskih klupa, vrata našeg vrtića će im uvijek biti otvorena. Želimo im svu sreću u školovanju, a znamo da će biti najbolji kao i do sada”, naglasili su iz Uprave vrtića “Sveta Obitelj”. (kta/caritas-vrhbosna.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Cvjetnica u župi Prozor | Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH

Katoličke vijesti

Hrvatska crkva sv. Jeronima u Rimu okupila redovnice, studente i vjernike laike na korizmenoj duhovnoj obnovi

Katoličke vijesti

Papa: U korijenu strpljivosti je ljubav

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti