Radio Marija BiH i Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru potpisali “Sporazum o suradnji”
Biskupska konferencija BiH

Radio Marija BiH i Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru potpisali “Sporazum o suradnji”

Sporazumom o suradnji koji su u utorak, 4. lipnja 2024. u Mostaru potpisali ravnatelj i glavni urednik RM BiH p. Mato Anić i dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Dražen Barbarić, uspostavljaju se partnerski odnosi između Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Radio Marije Bosne i Hercegovine, izvijestio je portal Radio Marije BiH.

Prepoznajući važnost upotpunjavanja teoretskoga znanja praktičnim, ovim sporazumom omogućit će se stručna praksa budućih novinara, u skladu s mogućnostima i kapacitetima Radio Marije.

Susretu su nazočili i izv. prof. dr. sc. Ivana Sivrić, koja je suradnica RM BiH, te Dražen Janko, koordinator RM BiH.

Susret je bio srdačan, razgovaralo se između ostalog o stanju medija, o Sveučilištima na razini BiH i njihovoj suradnji, kao i o Radio Mariji BiH.

“Ovim sporazumom, otvara se novo poglavlje i za našu Radio Mariju. Volonteri su duša Radio Marije, a s mladim novinarima koji će u našem mostarskom studiju obavljati stručnu praksu dobit ćemo nove glasove na našim frekvencijama, nove članke na našoj web stranici, nove ideje za naš program. Radujemo se ovoj suradnji” , kazao je ravnatelj RM BiH, p.Mato Anić. (kta/radiomarija.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Đakoni Biskupske konferencije BiH posjetili zajednicu Školskih sestara franjevki Krista Kralja, Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina u provincijalnoj kući na Bjelavama

Katoličke vijesti

Mostar: Trideset šest Napretkovih stipendista potpisalo ugovor o stipendiranju

Katoličke vijesti

Nadbiskup Paglia o glasanju Europskog parlamenta o pobačaju

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti