Priredba povodom Majčinog dana u KŠC-u „Sv. Pavao“ u Zenici
Biskupska konferencija

Priredba povodom Majčinog dana u KŠC-u „Sv. Pavao“ u Zenici

U Katoličkom školskom centru „Sv. Pavao“ u Zenici, 17. svibnja 2024. u večernjim satima održana je priredba povodom Majčinog dana koju su pripremili učenici Osnovne škole zajedno s voditeljima sekcija, objavljeno je na mrežnoj stranici KŠC-a.

Koordinatori programa su učiteljice Anita Pupić Milešić i Ines Drinić te učitelj Ivan Mioč. Nazočne je na početku pozdravio ravnatelj Centra vlč. dr. Vlatko Rosić. Program priredbe otvorile su mažoretkinje Osnovne škole pod vodstvom vanjske suradnice Lidije Solo.

U nastavku programa nizale su se točke koje su pripremile voditeljice sekcija: recitatorska sekcija, učiteljice Ines Drinić i Mirjana Čuže; literarna sekcija, učiteljica Sanja Boras i nastavnica Sanja Jelović; plesna sekcija, učiteljice Vesna Jovanović Lončar i Anita Pupić Milešić; plesna sekcija, učiteljica Anita Pupić Milešić; zbor – učiteljice Ivona Marić, Dijana Krišto i Anita Pupić Milešić.

Program su zatvorili najmlađi učenici, prvašići, s izvedbom „Najbolja mama na svijetu“, pod vodstvom učiteljica Ane Vrdoljak, Magdalene Đurić i Ervine Blažević.

Ove godine u programu sudjelovali su i gosti Osnovne škole ̈Mak Dizdar“ Zenica u pratnji učiteljice Selme Husaković. Učenici Ema i Daanin predstavili su se dramsko-plesnom koreografijom „Mati“ sa porukom „majke koja nije fizički prisutna, ali duhom zauvijek štiti i čuva svoje dijete“.

Iz KŠC-a zahvaljuju svima vama koji došli i svojom nazočnošću podržali ovu priredbu. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Proslavljen nebeski zaštitnik Viteza | Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH

Katoličke vijesti

Objavljena knjiga „Put pravednosti u suočavanju sa spolnim zlostavljanjem maloljetnika u Crkvi. 100 pitanja – 100 odgovora“

Katoličke vijesti

Prva pričest u župi Globarica

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti