Predstavljena knjiga fra Janka Ćure „Kraljevstvo za osmijeh”
Biskupska konferencija BiH

Predstavljena knjiga fra Janka Ćure „Kraljevstvo za osmijeh”

U prostoru Franjevačkog samostana sv. Križa u Sarajevu je u četvrtak, 6. lipnja, upriličeno predstavljanje knjige „Kraljevstvo za osmijeh” autora fra Janka Ćure. Knjiga je objavljena u izdanju Franjevačkog medijskog centra „Svjetlo riječi” koji je i organizirao ovu promociju.

U ugodnom ambijentu, okupljene je kroz večer predstavljanja knjige vodio sam autor koji je prisutnima slikom, riječju i glazbom predstavio svoj knjiški prvijenac.

Gosti su imali priliku vidjeti fra Jankove fotografije koje prikazuju mjesta i pojave koje su inspirirale tekstove napisane u knjizi, te čuti njegovu interpretaciju kratkih zapisa o životu koji su u knjizi, uz autorske fotografije, objavljeni u formi poetskih tekstova.

Fra Janko je ovu priliku iskoristio i da se zahvali svima onima koji su kao suradnici sudjelovali u stvaranju knjige i organizaciji njenog predstavljanja, a večer je nastavljena druženjem prisutnih uz zakusku.

Knjigu „Kraljevstvo za osmijeh” autora fra Janka Ćure, koja sadržava tekstove i fotografije kojima vas autor vodi kroz svoja promišljanja o životu i svim njegovim skrivenim draguljima, možete naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200; e-mailom na adresu [email protected]; ili na web knjižari Svjetla riječi. Također možete ih posjetiti u knjižarama u Vitezu i Livnu te na adresi Zagrebačka 18 u Sarajevu i kupiti ovu i druge knjige u izdanju Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi. (kta/svjetlorijeci.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Podgorica: Upriličena regionalna konferencija u sklopu programa za zapošljavanje „YourJob“

Katoličke vijesti

Izjava „Caritas za ujedinjenu, socijalnu Europu“

Katoličke vijesti

U Gromiljaku održana duhovna obnova za zdravstvene djelatnike i one koji se brinu za bolesnike

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti