Održan sastanak Uredničkog vijeća revije Svjetlo riječi
Biskupska konferencija

Održan sastanak Uredničkog vijeća revije Svjetlo riječi

U prostorijama Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi u Sarajevu održan je, 5. srpnja 2024. godine, redoviti sastanak Uredničkog vijeća ove medijske kuće, izvijestili su na svojoj mrežnoj stranici.

Sastanku su nazočili članovi Uredničkog vijeća: provincijal Franjevačke provincije Sv. Križa – Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić, predsjednik Uredničkog vijeća, ravnatelj Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi fra Janko Ćuro, glavni urednik revije fra Danijel Nikolić, zamjenik glavnog urednika revije fra Damir Pavić te fra Josip Ikić, suradnik u reviji.

Svjetlo riječi će u studenom 2024. godine objaviti jubilarni 500. broj revije čiji je prvi broj objavljen 1983. godine kao zajednički projekt Franjevačke provincije Bosne Srebrene, Sarajevo, i Franjevačke provincije Uznesenja BDM, Mostar.

Tim povodom, Vijeće je na sastanku odlučilo da se ovaj važni jubilej obilježi održavanjem svečane akademije koja će biti prilika za retrospektivni pogled na razdoblje nastanka revije, osvrt na povijest njenog razvoja, ali i prilika za predstavljanje značaja ovog mjesečnika za njegove čitatelje danas i važnosti njegovog razvoja i postojanja u budućnosti.

Vijeće je na sastanku također raspravljalo i o planovima za unaprjeđenje revije s ciljem stvaranja što kvalitetnijeg sadržaja usklađenog s čitateljskim željama, potrebama i navikama, ali i s bogatom tradicijom jednog ovako dugovječnog mjesečnika. (kta/svjetlorijeci.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Tisuće vjernika u živoj krunici za mir u Budimpešti

Katoličke vijesti

​​​​​​​Dobrodošlica banjolučkog župnika i dekana Ošapa biskupu banjolučkom Željku Majiću

Katoličke vijesti

Kardinal De Donatis novi je viši pokorničar

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti