Nova knjiga za prvopričesnike: ‘Danas sam susreo Isusa’
Biskupska konferencija

Nova knjiga za prvopričesnike: ‘Danas sam susreo Isusa’

Iz izdavačke kuće Kršćanska sadašnjost dolazi nova vedra i edukativna knjiga Danas sam susreo Isusa. Živjeti svoju prvu pričest. Knjiga je to koja prati djecu na jednostavan, ali osmišljen način u završnoj dionici njihova putovanja pripreme za sakrament euharistije, a i dalje, prateći ih i u narednom razdoblju.

To je putovanje koje počinje od osobne molitve, proširuje se i prolazi kroz iskustva dječjih života, a zatim se vraća na molitvu i dijalog s Isusom.

Danas sam susreo Isusa. Živjeti svoju prvu pričest ilustrirana je knjiga puna aktivnosti: djecu potiče na razmišljanje i pisanje jednostavnih osobnih molitava, čuvanje fotografija s njihove prve pričesti, promišljanju o ljepoti stvaranja, ali i više: nudi prostor za bojanje, upisivanje raznih odgovora, poput kakva kviza ili pak spomenara, a sve u cilju promišljanja teme, središnje niti knjige, a to je prijateljstvo s Isusom – svaki dan.

Ukratko, Danas sam susreo Isusa. Živjeti svoju prvu pričest donosi riječi i slike, ideje i prijedloge za svakidašnje življenje susreta s Isusom, prilagođeno djeci i mladima kao nenametljiv pratitelj na putu vjere.

Knjiga se može pronaći u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, ili se pak naručiti u web knjižari. (kta/ks.hr)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Papa povjerio svetom Josipu ratom razorenu Ukrajinu i Svetu zemlju

Katoličke vijesti

Večernjom molitvom u Vatikanu proslavljen spomendan na Koptske mučenike

Katoličke vijesti

Tijekom svibnja s Presvetom Bogorodicom po Vatikanskim vrtovima

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti