Manifestacija „Ljeto u knjižnici“ u KŠC-u “Sveti Pavao” u Zenici
Biskupska konferencija

Manifestacija „Ljeto u knjižnici“ u KŠC-u “Sveti Pavao” u Zenici

KŠC “Sveti Pavao” Zenica organizira manifestaciju “Ljeto u knjižnici” koja počinje 20. lipnja 2024. s ciljem informiranja, educiranja i poticanja roditelja na promišljanje o aktualnim temama vezano za odgoj djece, prenosi nedjelja.ba.

U okviru manifestacije planirana su tri susreta na koja su pozvani gosti predavači.

Prvi će se održati 20. lipnja s početkom u 18:30 h sa temom Škola kao okruženje po mjeri svakog djeteta. Gosti predavači su predsjednica udruženja Svijet u slikama dipl. socijalni pedagog Džermanina Mešić, edukacijski rehabilitator Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK Lidija Solo te roditelj Amela Hrustić.

Na drugom susretu, koji će se održati 25. lipnja, također s početkom u 18:30 h tema je Biblioterapija, a gosti predavači su bibliotekarka i prof. književnosti iz Gradske biblioteke Olovo Sanela Kaikčija i psihologinja KŠC-a Sv. Pavao Zenica Marija Baković Mlačo.

Treći susret održati će se 27. lipnja, s početkom u 18:30 h. Tema susreta je Tko je odgovoran za moje dijete? , a gosti predavači su pedagog iz KŠC Bl. Ivan Merz Banja Luka Sanja Hajder, prof. pedagogije iz KŠC Sv. Josip Sarajevo Emanuela Buzuk i psihologinja iz KŠC Sv. Pavao Zenica Marijana Baković Mlačo.

Također, na sudjelovanje su pozvani svi zainteresirani roditelje, prijatelji Centra i sve osobe koje rade s djecom. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

AUDIO: 30 godina Katoličkog vjerskog programa na Radiju Herceg-Bosne

Katoličke vijesti

Početak devetnice sv. Antunu Padovanskom na Humcu

Katoličke vijesti

Proslava 1700. obljetnice prvog Nicejskog sabora

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti