Duhovni koncert „Vjerujem“ ispunio stadion u Mostaru
Biskupska konferencija BiH

Duhovni koncert „Vjerujem“ ispunio stadion u Mostaru

U subotu, 8. lipnja, na stadionu “Pod bijelim Brijegom” u Mostaru, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom “Vjerujem”, u organizaciji udruge “Otac”, izvijestili su iz Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Posjetitelji su dolazili iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a atmosfera je bila ispunjena zajedništvom i radošću. Tokom cijele večeri osjećala se velika nada, a srca svih prisutnih kucala su kao jedno, pjevajući i slaveći Gospodina.

Na koncertu su nastupili Alan Hržica uz goste Vanessa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić te biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini prikupljenim sredstvima omogućio je pokretanje Centra za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osiguranje automobila za patronažnu službu Centra “Marija-Naša Nada” u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga “Otac” odlučila je dodatno ojačati svoje napore i pomoći našim najmlađima koji su u potrebi.

“Mostar je još jednom pokazao da nije samo grad koji živi na mostovima, već i grad koji kroz glazbu i zajedništvo stvara nove mostove. Ovaj događaj potvrdio je snagu vjere, ljubavi i zajedništva koja povezuje ljude u Bosni i Hercegovini”, istaknuo je Antonio Krtalić, jedan od organizatora događaja. (kta/m.z.s.i.)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Masna Luka: Održana duhovna obnova za članove HZBS-a iz Đakova

Katoličke vijesti

Otvoren Tik Tok profil Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Katoličke vijesti

Župa Žepče proslavila svoj patron

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti