Duhovna obnova u župi Aladinići
Biskupska konferencija BiH

Duhovna obnova u župi Aladinići

U župi Svih Svetih u Aladinićima, 28. svibnja 2024. upriličena je duhovna obnova za vjernike koju je predvodio fra Josip Ikić, profesor u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom i misionar milosrđa u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, izvijestila je Crkva na kamenu.

Pobožnost krunice započela je večernjim satima, a fra Josip i župnik don Marin Krešić bili su na raspolaganju svim vjernicima za sakrament svete ispovijedi. Potom je slavljeno euharistijsko slavlje pod kojim je fra Josip u propovijedi protumačio djelovanje Duha Svetoga u životima vjernika. „Daruju nas sve tri božanske osobe u svojoj neizmjernoj ljubavi, samo na različite načine. Veoma je bitna otvorenost našega srca za primanje i djelovanje Duha Svetoga“, kazao je, između ostaloga, fra Josip koji je, također, predstavio i svoju knjigu „Dah Duha“, koju su mogli nabaviti svi prisutni.

Nakon euharistijskoga slavlja svi nazočni imali su prigodu klanjati se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, kroz molitvu i pjesmu. Vjernici su preko svećeničkih ruku primili zajednički, a potom i pojedinačni blagoslov. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Na Rimskoj roti porastao broj zahtjeva za proglašenje ništavosti ženidbe

Katoličke vijesti

Kardinal Parolin u srpnju putuje u Ukrajinu

Katoličke vijesti

Priopćenje Talijanske biskupske konferencije povodom imenovanja mons. Rajiča nuncijem

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti