CRKVENI GOD U KUKUJEVCIMA
Srijemska biskupija

CRKVENI GOD U KUKUJEVCIMA

29. svibanj 2024.

Malobrojni vjernici kupili su se i ove godine proslaviti Presveto Trojstvo

KUKUJEVCI (TU) – Svetkovina Presvetog Trojstva slavi se kao crkveni god u župi Kukujevci. I ove godine vjernici su se okupili na svetoj misi u župnom dvoru, jer uvjeti u crkvi ne dopuštaju njezino korištenje.

Misno slavlje predvodio je župni upravitelj preč. Nikica Bošnjaković, koji je u propovijedi ohrabrio vjernike da ustraju u dobru, koje Bog nagrađuje na nebu: „Kada Isus kaže darovana nam je sva vlast na nebu i na zemlji, sve što postoji materijalno duhovno sve Isusovo sve je to dar Trojedinoga Boga. A ova baština ili kapital na nebu to je Kraljevstvo nebesko.

Svi smo mi djeca Božja, time što smo krštenje postali baštinici Božji i posjedovatelji duhovnog imanja, to znači da te čeka mjesto na nebu, koje moraš zaslužiti na zemlji.

Pomozi drugom, pitaj, ohrabri ga , daj mu snagu, učini dobro jer sva ta požrtvovnost je nagrada koju nam je Bog osigurao za cijelu vječnost. Izdržati na zemlji biti pošten, praštati….i pripravljati se svaki dan za vječnost i nagradu koja nas čeka u Kraljevstvu nebeskom,“ zaključio je župnik.

Biljana Pešorda

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

GODINE DJELOTVORNE LJUBAVI

Katoličke vijesti

ZAVRŠETAK MOLITVE ZA POTPUNI OPROST U KAPELI MILOSRDNIH SESTARA SV. KRIŽA

Katoličke vijesti

PROSLAVA VAZMA, BLAGOSLOV HRANE I NOVOG KALEŽA

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti