Bračni par donosi katolički “pop” na internetsku radio postaju
Kršćanski život

Bračni par donosi katolički “pop” na internetsku radio postaju

TruthPop je 24/7 online glazbena radio postaja za vrhunske suvremene kršćanske i katoličke hitove, prošarane katoličkim komentarima.

Kršćanska je glazba iznenađujuće iznimno popularna – oko 68% Amerikanaca slušao kršćanskoj glazbi u proteklom mjesecu—a jedan se katolički par zapitao kako bi ta popularnost mogla postati način evangelizacije.

Uđite u TruthPop, internetsku glazbenu radio stanicu koja radi 24 sata dnevno i prikazuje vrhunske suvremene kršćanske i katoličke hitove, prošarane mudrošću katoličkih svećenika i govornika.

Jake Moore, glazbena ličnost u eteru, zajedno sa suprugom Cathy vodi podcast TruthPop. Par je strastven prema medijima, klasičnim filmovima, kršćanskoj glazbi i dovođenju mladih Kristu.

“Naša misija je koristiti glazbu, službu i medije kako bismo vodili duše Isusu u Katoličkoj crkvi”, rekao je Moore u intervjuu za Aleteiju.

„Hrabro živjeti svoju katoličku vjeru u današnjem svijetu može biti zastrašujuće, stoga smo tu za vas u vašem hodu s Kristom! Nikad nisi sam”, rekao je.

Misija TruthPop Productions je susresti se sa svojim slušateljima gdje god se nalazili u njihovom hodu s Kristom i donijeti im nadahnuće i uvid, iz katoličke perspektive.

“Također želimo promovirati katoličke umjetnike koji inače nemaju platformu na drugim kršćanskim radio postajama”, rekao je. „Između pjesama čut ćete katoličke komentare, kao što su radijske verzije Biblije u godini i Katekizam u godini s fra. Mike Schmitz od ovog ljeta.”

Katolički pogled na suvremenu kršćansku glazbu

U Sjedinjenim Državama nema mnogo kršćanskih glazbenih postaja u katoličkom vlasništvu, što je niša za koju se Moores nadaju da će je TruthPop ispuniti.

“TruthPop teži biti mjesto gdje se katolici i druge kršćanske denominacije mogu okupiti kako bi uživali u glazbi koja podiže dušu”, rekao je Moore.

Moore je odrastao s dubokom ljubavlju prema kršćanskoj glazbi. Odrastao je na kršćanskim koncertima i radio je za nekoliko kršćanskih glazbenih radijskih postaja, pa je shvatio da mnogi katolici vole kršćansku glazbu.

“Vjerujem da katolici trebaju imati mjesto kojemu se mogu obratiti koje će ih ohrabriti u njihovoj katoličkoj vjeri, a istovremeno dobiti glazbu koja je pozitivna i dobra za dušu”, rekao je.

Glavni izvođači glazbenog formata uključuju TobyMac, Matthewa Westa, Needtobreathea, Matta Mahera, For King and Country i Sarah Kroger. Popis za reprodukciju sadrži širok izbor kršćanskih glazbenih stilova, kao i izvođače u usponu.

Širenje radosti

Jedina stvar za koju se Moores nada da će slušatelji uzeti iz njihovog podcasta? Radost. Nadaju se ispuniti vjeru slušatelja ohrabrenjem i istinskom ljubavlju prema Isusu u Katoličkoj Crkvi.

“Kada imate stresan dan ili trebate ohrabrenje, TruthPop je ovdje da bude pozitivno utočište, da vas podsjeti na radost vjere,” rekao je.

Tu je i TruthPop Podcast koji slušateljima daje “katolički pogled na vjeru i kulturu”. Moores raspravljaju o temama od Svetog pisma do veza i braka do katoličkih uvjerenja.

“Naš cilj je pomoći našoj ciljanoj publici da hrabro podigne svoju vjeru na višu razinu i živi je u današnjem modernom društvu.”

Možete pratiti dalje Facebook ili Instagram kako biste dobili najnovija ažuriranja. Pretplatite se na TruthPop Podcast gdje god slušate podcaste ili ih možete slušati na njima web stranica ili na besplatnoj aplikaciji Live 365 (samo potražite “Truth Pop”).

Fr.  Mike čita katekizam
Kevin-Fitzpatrick-1st-guest.jpg

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Životna konferencija kardinala O’Connora održana u Georgetownu

Katoličke vijesti

Zar ja nisam žena? Sojourner Truth and the Liberation of the Unborn

Katoličke vijesti

Vatikan donosi proceduru, zaštitu zviždača

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti