Novi broj „Zajedništva“ – Glasila Požeške biskupije (prosinac, 2023.) donosi brojne vijesti s raznih događaja u Požeškoj biskupiji u određenom vremenskom razdoblju prije svetkovine Isusova Rođenja – Božića.

Na početku „Zajedništva“ nalazi se Božićna poruka biskupa Antuna pod naslovom »Ljubav će se i vjernost sastati, pravda i mir zagrliti«. Čitatelji u rubrici „Događajnica“ mogu se upoznati s najvažnijim događajima kao što je biskupijska proslava sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale, proslava blagdana sv. Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške biskupije, hodočašće hrvatskih branitelja u Voćin, završetak Godine bl. Jule Ivanišević, dodjeli stipendija učenicima i studentima u akademskoj godini 2023./2024. Rubrika još donosi izvješća sa sjednice Prezbiterskog vijeća Požeške biskupije, regionalnih susreta trajne formacije svećenika, kao i arhiđakonatskih susreta župnih i pastoralnih vijeća. U nastavku se može pročitati o misnom slavlju za poginule hrvatske branitelje i civile u Donjoj Obriježi, euharistijskom slavlju u crkvi sv. Lovre za branitelje 123. požeške brigade, posveti nove župne crkve u Donjem Čagliću. Potom se nalaze vijesti o otvorenju novog Veteranskog centra u Daruvaru, biskupijskom hodočašću u Mariju Bistricu, misijskom djelovanju Požeške biskupije, duhovnoj obnovi vjeroučitelja Požeške biskupije, hodočašću dječjih crkvenih zborova u Katedralu, proslavi sv. Huberta u Požegi, smotri pjevačkih zborova katoličkih srednjih škola u Virovitici te proslavi sv. Nikole s djecom u razvojnim poteškoćama i invaliditetom.

U rubrici „Mladi“ može se pročitati tekst o početku Katoličke malonogometne lige Požeške biskupije. Rubrika „Iz našeg Caritasa“ donosi Pismo biskupa Antuna za Nedjelju Caritasa, izvješće o susretu osoba s invaliditetom prigodom Nedjelje Caritasa te tekst o duhovnoj i materijalnoj pomoći Caritasa Požeške biskupije, dok posljednje stranice „Zajedništva“ donose izvještaje s nekoliko krštenja djece u višečlanim obiteljima. Posljednja stranica upoznaje čitatelje sa svjedočanstvom Ivice Šebelića – čuvara tradicije iz Siča, filijale novokapelačke Župe. Navedeni broj „Zajedništva“ može se digitalnim putem pročitati na  poveznici https://pozeska-biskupija.hr/2023/12/22/zajednistvo-110/#dearflip-df_43983/1/ .