Župa Čerin pobjednik 22. Međužupne lige Hercegovine
Biskupska konferencija

Župa Čerin pobjednik 22. Međužupne lige Hercegovine

U nedjelju, 21. travnja 2024. u Čitluku su odigrane polufinalne i finalne utakmice 22. Međužupne lige Hercegovine u kojoj je titulu pobjednika zavrijedila župa Čerin, izvijestila je Crkva na kamenu.

U polufinalnim susretima sastale su se ekipe župa Čerin i Domanovići i završile utakmicu rezultatom 3:2, nakon čega je uslijedio susret župa Gradina i Humac koji je uz penale završen rezultatom 1:2. U borbi za treće mjesto pobjedu je odnijela ekipa župe Domanovići rezultatom 2:3 protiv ekipe Gradina.

Finalna utakmica između ekipa Čerin i Humac završena je rezultatom 3:2.

Nagrada za igrača turnira dodijeljena je Darku Ivankoviću iz župe Čerin, najboljim strijelcem proglašen je Mateo Petrušić iz župe Humac, a titula najboljeg golmana pripala je Ivanu Kalfiću iz župe Domanovići.

Organizator Međužupne lige Hercegovine don Branimir Bevanda čestitao je ovogodišnjim pobjednicima i uputio zahvalu svima koji su bili dio organizacije. “Svim župama koji su bili dio ovogodišnje Međužupne lige Hercegovine, a osobito župi Čerin, iskreno čestitam na postignutim rezultatima i športskom duhu koji su zadržali sve do finala. Na poseban način želim zahvaliti gosp. Smiljanu Vidiću, gradonačelniku grada Čapljine, gosp. Marinu Radišiću, načelniku Općine Čitluk, također gosp. Kristijanu Vujnoviću, direktoru športskog centra Čapljina i gosp. Tomislavu Bevandi, direktoru športskog centra Čitluk koji su nas i ove godine srdačno primili u svojim športskim dvoranama“, kazao je don Branimir izrazivši radost i zbog budućih ovakvih događaja.

Titulom prvaka 22. Međužupne lige Hercegovine, zajedno s pobjednicima prošlogodišnjeg izdanja Katoličke malonogometne lige, župom Stolac, župa Čerin kvalificirala se dalje prema ovogodišnjoj završnici Katoličke malonogometne lige koja će se održati u Zagrebu 1. i 2. lipnja 2024. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Papa Franjo: U središtu svećenikova života je ljubav

Katoličke vijesti

Vjernici iz Čerina hodočastili Drinskim mučenicama

Katoličke vijesti

Kanonizacija Mame Antule dar je za sve Argentince

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti