Vrtić svete Marije Magdalene darivao korisnike Langovog doma – Sisačka biskupija
Sisačka biskupija

Vrtić svete Marije Magdalene darivao korisnike Langovog doma – Sisačka biskupija

Na svetkovinu Bogojavljenja 6. siječnja 2024. godine s. Matea Faltak, ravnateljica, i dvije djelatnice Vrtića Marija Kireta i Valentina Dražetić sudjelovale su na svetoj misi u Maloj Gorici. Misu za korisnike Langovog doma  predvodio je p. Mijo Nikić, predsjednik Zaklade biskup Josip Lang. Pjevanje su animirale djelatnice Vrtića.

Nakon svete mise s. Matea je ukratko predstavila Vrtić i rekla što ih je potaknulo da tijekom ovogodišnjega došašća s roditeljima i djecom organiziraju  Humanitarnu akciju „Za Langov dom“. „Kod djece u Katoličkom vrtiću kroz vjerski odgoj potičemo duhovnu dimenziju, dobra djela i humanitarno djelovanje te osobitu brigu i osjećaj za one koji su u potrebi“, rekla je s. Matea. Dodala je da djecu potiču na zahvalnost za sve primljene darove jer su i sami nakon potresa od mnogih vrtića ili župa primali lijepe i korisne darove što su im uljepšali vrijeme koje nije bilo nimalo lako za život.

Potom je uručila prikupljeni novčani prilog od 700 eura te preporučila djecu, djelatnike i roditelje u molitve.

Predsjednik Zaklade biskup Josip Lang p. Mijo Nikić srdačno je zahvalio istaknuvši kako korisnici Doma redovito mole za sve svoje dobročinitelje.

U ime korisnika Langova doma u Maloj Gorici kao i svih drugih starih, siromašnih i nemoćnih osoba o kojima se brine Zaklada biskupa Josipa Langa poslao je Vrtiću zahvalnicu za darovanu pomoć.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Biskup blagoslovio novouređenu kapelu u Kaznionici Lipovica – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti

Hodočašće ministranata i mladih župe Kravarsko u Padovu – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti

Obilježena godišnjica osnutka Komicija “Gospa Snježna” – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti