VIDEO: Ponovno zajedno: ZSA ZSA, Dominik Lučić, Albina & Marko Kutlić oduševljavaju Božićnim pjesmama
Biskupska konferencija BiH

VIDEO: Ponovno zajedno: ZSA ZSA, Dominik Lučić, Albina & Marko Kutlić oduševljavaju Božićnim pjesmama

U večernjim satima Badnjaka, dok su obitelji diljem svijeta dijelile predbožićnu toplinu i radost, Dominik Lučić i ZSA ZSA zajedno s prijateljima Albinom i Markom Kutlićem objavili su na YouTubeu novu obradu poznate božićne pjesme “U to vrijeme godišta”, piše portal obiteljske televizije Laudato.

Spot, snimljen u čarobnom ambijentu kuće u malom mjestu Hlevcima u Primorsko-goranskoj županiji, postao je simbolom blagdanske ljepote i zajedništva. Iako je prvotna ideja bila snimati u snježnom okruženju, nepredvidivo vrijeme promijenilo je planove. No, prava čarolija ovog projekta nije bila u bijelom snježnom pokrivaču, već u srcima i glasovima onih koji su sudjelovali. U spotu se pojavljuju članovi obitelji Dominika Lučića – njegova supruga i dvoje djece, pružajući intiman uvid u obiteljski život i blagdansko zajedništvo.

Dominik Lučić, poznat po svom tipičnom klavirskom aranžmanu, ovaj put je odlučio obogatiti glazbenu sliku dodavanjem violina, majstorski odsviranih od strane Mateja Mihaljevića, te čela, u interpretaciji Zorana Resnika, što je dodalo poseban božićni duh.

Na Božić je objavljena i obrada pjesme “Tiha Noć”, snimljena u prekrasnom ambijentu Sljemena s pogledom na Zagreb. Režiju i snimanje ovog spota preuzeo je Filip Bašić iz DOKU FILMS produkcije, pružajući vizualni doživljaj koji se savršeno nadovezuje na emotivnu interpretaciju pjesme.

ZSA ZSA i Dominik već dugo razmišljaju o snimanju Božićnog albuma, a ove dvije pjesme predstavljaju uvod u taj san. Želja je da slušatelji uživaju u ovim pjesmama ne samo tijekom Božićnog vremena, već i kasnije. Jer lijepo je prisjetiti se poruke Božića i tijekom cijele godine, a upravo to omogućuju ove snimke.

Dominikov projekt #CoveromPoHrvatskoj dotaknuo je milijune ljudi svojim obradama, a posebno je poznata njegova verzija pjesme “Dubine”, snimljena s ZSA ZSA-om, koja je postigla gotovo dva milijuna pregleda na YouTubeu. Ovaj Božićni projekt samo je još jedan dokaz njihove posvećenosti glazbi i sposobnosti da dotaknu srca slušatelja. (kta/laudato.hr)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Proslava sv. Josipa Radnika u Grljevićima

Katoličke vijesti

Papin Angelus: Njegujte otvorene poglede i postanite „tražitelji svjetla“ Isusova

Katoličke vijesti

Poziv za prijave na novi projekt Centra za mlade “InSpirit – DigitalYouth”

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti