U Hrvatskoj Dubici održan susret za djecu – Sisačka biskupija
Sisačka biskupija

U Hrvatskoj Dubici održan susret za djecu – Sisačka biskupija

U organizaciji Povjerenstva za duhovna zvanja Sisačke biskupije, u subotu, 1. lipnja, u župi Presvetog Trojstva u Hrvatskoj Dubici održan je susret za djecu.

Dolazak djece u župu bio je praćen radošću domaćina. Nakon što su svi pristigli, djeca su raspoređena u nekoliko grupa, a potom su uslijedile molitva, igre, ples i zabava. Nakon ručka, s. Smilja Čirko svjedočila je o redovničkom pozivu, svom životu te Drinskim mučenicama. Sestra Smilja animirala je program po grupama zajedno s animatorima koje je vodio Karlo Rapljan. Vrijeme je bilo sunčano, a djeca su uživala u suncu i svježem zraku.

Na susret je došao i biskup Vlado Košić, koji je s djecom i mladima slavio svetu misu. Uz biskupa su koncelebrirali župnik iz Dvora vlč. Dario Stanković te domaći župnik vlč. Damir Kunić, povjerenik za duhovna zvanja u biskupiji. Na susretu je predstavljen redovnički život, ali i Međubiskupijsko sjemenište na Šalati.

„Molimo, braćo i sestre, da se mladi i djeca okupljaju oko Isusa u svojim župama. Molimo i za nova te postojeća duhovna zvanja u našoj Sisačkoj biskupiji“, poručio je vlč. Kunić

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Započela provedba projekta “Zaželi u Caritasu Sisačke biskupije” – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti

Biskup predvodio misu u Međugorju na završetku duhovnih vježbi za vjeroučitelje i djelatnike – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti

Obredi Velikog petka u bazilici sv. Kvirina – Sisačka biskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti