Rezultati školskog natjecanja iz vjeronauka |
Đakovačko-osječka nadbiskupija

Rezultati školskog natjecanja iz vjeronauka |

ĐAKOVO (TU) – Školsko natjecanje iz vjeronauka na temu „Socijalni nauk Crkve“ održano je u četvrtak, 1. veljače 2024. u matičnim školama na području Đakovačko-osječke nadbiskupije. Sudjelovala je ukupno 31 osnovna škola, 13 četverogodišnjih srednjih škola i 4 trogodišnje srednje škole. Na sljedećoj nadbiskupijskoj/međužupanijskoj razini natjecanja, koje će održati u Đakovu 22. ožujka, sudjelovat će deset najboljih ekipa osnovnih i deset ekipa srednjih škola te sve ekipe trogodišnjih srednjih škola.

Ekipe osnovnih škola koje se pripremaju za nadbiskupijsko/međužupanijsko natjecanje su: OŠ „Matija Gubec“ iz Jarmine; OŠ „Matija Gubec“ iz Piškorevaca; OŠ „Blaž Tadijanović“ iz Slavonskog Broda; OŠ „Jagoda Truhelka“ iz Osijeka; OŠ „Retfala“ iz Osijeka; OŠ „Antun Mihanović“ iz Slavonskog Broda, OŠ „Bartol Kašić“ iz Vinkovaca; OŠ „Đuro Pilar“ iz Slavonskog Broda, OŠ „Zrinski“ iz Nuštra i OŠ „Lovas“ iz Lovasa.

Najboljih deset ekipa četverogodišnjih srednjih škola su: Isusovačka klasična gimnazija s pravom javnosti u Osijeku, Gimnazija M. A. Reljkovića iz Vinkovaca, Srednja medicinska škola iz Slavonskog Broda, Gimnazija „Vukovar“ iz Vukovara, Obrtničko-industrijska škola iz Županje, III. gimnazija iz Osijeka, Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca iz Vinkovaca, Srednja škola Valpovo iz Valpova, Srednja strukovna škola iz Vinkovaca i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna iz Osijeka.

Ekipe učenika koje pohađaju strukovne programe trogodišnjeg trajanja obrazovanje, a koje nam dolaze na nadbiskupijsku/međužupanijsku razinu natjecanja su: Obrtnička škola iz Osijeka, Srednja strukovna škola iz Vinkovaca, Obrtnička škola iz Slavonskog Broda i Industrijsko-obrtnička škola, također iz Slavonskog Broda. Katehetski ured

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Proslava Nedjelje Božje riječi u Vođincima |

Katoličke vijesti

Blagoslov učenika i škole u Gunji – Molitva kao put do boljeg odnosa s Bogom |

Katoličke vijesti

Blagoslovljen novi kip Presvetoga Trojstva u Aljmašu |

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti