Realizirana humanitarna akcija asfaltiranja puta
Biskupska konferencija BiH

Realizirana humanitarna akcija asfaltiranja puta

Na inicijativu župe i samostana Kraljeva Sutjeska, Općine Kakanj te gospodarstvenika iz toga kraja uspješno je realizirana humanitarna akcija asfaltiranja 100-tinjak metara pristupnog puta do kuće Alena Bojića iz Čatića, izvijestio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Alen i njegovi roditelji, Anto i Katarina, zahvaljuju svima na nesebičnom doprinosu zbog koje im je život umnogome olakšan jer je Alen od rođenja nepokretan. Iako je spriječen samostalno se kretati oni koji ga poznaju reći će kako se njega može prepoznati i upamtiti po vedrom duhu.

Nažalost, nezavidna situacija i ograničenja koje imaju osobe s invaliditetom u bh. društvu gotovo su normalnost. Tako je pristup brojnim ustanovama i mjestima za njih i dalje otežan ili gotov nemoguć. Stoga je ova humanitarna akcija izuzetan primjer kako svi skupa mogu doprijeti poboljšanju kvalitete životu bližnjih.

Tvrtke koje su sudjelovale u akciji su: Moj san, DSM Trade, Delta Petrol, Tehno Media, AB Petrol, Tiron, Trgošped, Heidelberg Materials i Kakanj Petrol. (kta/nedjelja.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Međuprovincijski susret odgajateljica i provincijskih predstojnica Školskih sestara franjevki

Katoličke vijesti

Papa: Nepokolebljiva svetost Mame Antule bila je vođena povjerenjem u Gospodina

Katoličke vijesti

Papa imenovao mons. Gherarda Gambellija nadbiskupom Firence

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti