Priručnik s katehezama za SHKM
Gospićko-senjska biskupija

Priručnik s katehezama za SHKM

Ponedjeljak, 11. 12. 2023.

Priručnik s katehezama za SHKM

Hvaljen Isus i Marija! Na službenoj web stranici  Susreta hrvatske katoličke mladeži objavljen je PRIRUČNIK S KATEHEZAMA https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/

Priručnik: https://www.canva.com/design/DAFsHgv9HTE/OFUZJBD0r80p5a4TFIbNiA/view?utm_content=DAFsHgv9HTE&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Priručnik je nastao kao pomoć u pripremi mladih za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću 4. svibnja 2024. U priručniku su sadržane kateheze koje se mogu obrađivati na susretima mladih ili u sklopu župne kateheze.

Budući da je priručnik nastao u digitalnom obliku, te će jedino tako biti i objavljen, na prvim stranicama nalaze se QR kodovi, čijim skeniranjem, dolazimo do svih napisanih kateheza u Word dokumentu. Stoga, svima onima koji imaju poteškoća sa tehnološkom opremom ili su samo privrženiji “papiru”, mogu si ispisati kateheze.

Isto tako, na samom kraju priručnika, nalazi se dodatak sa šest razmišljanja vezanih uz temu radosti. Priručnik je nastao radom Odbora za organizaciju SHKM-a, kateheze su pisali vjeroučitelji Gospićko-senjske biskupije.

Preporučujemo ovaj Priručnik kao materijal koji će vam uvelike pomoći podići svijest o velikom događaju za našu Biskupiju te pomoći pripremiti mlade i njihova srca da što radosnije pripreme za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću.

Galerija fotografija

  Vijesti – Sve

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Pripreme za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Katoličke vijesti

Misa Polnoćka u gospićkoj katedrali

Katoličke vijesti

Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti