Prijave za 12. Susret hrvatske katoličke mladeži – Riječka nadbiskupija
Riječka nadbiskupija

Prijave za 12. Susret hrvatske katoličke mladeži – Riječka nadbiskupija

Započinju prijave za 12. Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 4. svibnja 2024. u Gospiću. Ovogodišnje geslo susreta je “Raduj se za svoje mladosti.” (Prop 11,9) i prijave mladih Riječke nadbiskupije vrši nadbiskupijski Ured za mlade, a moguće je i direktnom linijom preko sustava E-zupe. Za prijave su u pripremi i QR kodovi koji će ovih dana biti objavljeni.

Susret je predviđen za osobe od 15-30 godina, a na sudjelovanje se osobito potiču srednjoškolci. Prijave su otvorene do kraja ožujka.

Prijave su digitalne što znači da nakon zaključenja roka neće više biti moguće prijaviti se.

Na ovaj jednodnevni susret mladi će se uputiti u jutarnjim satima, a povratak u Rijeku očekuje se u večernjim. Polazak iz Riječke nadbiskupije predviđen je skupnim aranžmanom što znači da organizatori ne predviđaju i ne preporučuju privatna putovanja zbog sudjelovanja na cjelodnevnom programu koji je predviđen na različitim dijelovima Gospićko-senjske biskupije. Mladi iz Riječke nadbiskupije bit će zajedno smješteni na predprogramu u Župi koju im organizator SHKM dodijeli.

Pripremni susreti neće se održavati na nadbiskupijskoj razini, nego odluka o pripremama te provedba istih prepuštena je župnicima.

Detaljnije o 12. Susretu hrvatske katoličke mladeži može se pročitati na službenoj mrežnoj stranici susreta: https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/

Objavljeno: 11. siječnja 2024.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Potpisan Ugovor o pohrani, skrbi i korištenju arhivskog gradiva Riječke Nadbiskupije s Državnim Arhivom u Rijeci. – Riječka nadbiskupija

Katoličke vijesti

„Uloga vjernika laika u katehetskim naporima župne zajednice“ – Riječka nadbiskupija

Katoličke vijesti

Hodočašće u katedralu: Stavite Krista na prvo mjesto – Riječka nadbiskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti