Poziv na sudjelovanje na duhovnoj obnovi na MLADIFESTU u Međugorju
Biskupska konferencija

Poziv na sudjelovanje na duhovnoj obnovi na MLADIFESTU u Međugorju

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira duhovnu obnovu i posjet Međugorju, u sklopu projekta InSpirit – DigitalYouth. Ova duhovna obnova održat će se u razdoblju od 1. do 4. kolovoza 2024. godine, a uključuje i sudjelovanje na MLADIFESTU, međunarodnom festivalu mladih koji okuplja tisuće vjernika iz cijelog svijeta, piše mrežna stranica NCM „Ivan Pavao II.“.

Cilj ove inicijative je omogućiti mladima iz župa Vrhbosanske nadbiskupije da prodube svoju vjeru, dožive zajedništvo te se duhovno osnaže kroz molitvu, kateheze i slavljenje sakramenata. Stoga bismo željeli iskoristiti ovu priliku i pozvati mlade iz Vaše župe da se prijave za ovaj poseban događaj.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. pokriva sve troškove puta, smještaja, doručka i ručka za sudionike. Sudjelovanje zahtijeva simboličnu kotizaciju u iznosu od 50 KM. Vjerujemo da će ovo biti izvanredna prilika za mlade da se duhovno obnove i osjete radost susreta s Kristom.

Molimo Vas da obavijestite mlade u svojoj župi o ovoj prilici te ih potaknete na prijavu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem naše web stranice ili nas kontaktirati putem broja telefona +387/ 62-760-223 ili putem e-mail adrese [email protected].

Prijave ostaju otvorene do 15.07.2024.  (kta/mladicentar.org)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Drugi radni sastanak za zagovaranje bolje radne integracije mladih u Banjoj Luci

Katoličke vijesti

Iz tiska izišla knjiga prof. dr. sc. Mate Zovkića – “Knjiga o Tobiji: prijevod i komentar”

Katoličke vijesti

Dikasterij za nauk vjere: „Za valjanost sakramenata, formule i materija ne mogu se mijenjati“

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti