Posjet đakona sestrama klarisama u Brestovskom
Biskupska konferencija BiH

Posjet đakona sestrama klarisama u Brestovskom

Đakoni koji pohađaju program Đakonske pastoralne godine BK BiH, zajedno s voditeljem vlč. Pavom Jurišićem i zamjenikom fra Mirom Relotom, u sklopu svog duhovno-studijskog posjetili su, 14. svibnja sestre klarise u samostanu sv. Klare u Brestovskom


Brestovsko, 

Sri, 15. Svi. 2024.

Posjet đakona sestrama klarisama u Brestovskom

Đakoni koji pohađaju program Đakonske pastoralne godine Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, zajedno s voditeljem vlč. Pavom Jurišićem i njegovim zamjenikom fra Mirom Relotom, u sklopu svog duhovno-studijskog posjetili su, 14. svibnja 2024. sestre klarise u samostanu sv. Klare u Brestovskom pokraj Kiseljaka, objavljeno je na mrežnoj stranici spomenutog samostanana.

U kapelici su svi zajedno izmolili Deveti čas i krunicu Božjega milosrđa, a potom je uslijedilo druženje u samostanskoj dvorani. Opatica s. Hijacinta Batinić uputila je prisutnima riječi dobrodošlice i obećala im molitvenu potporu na njihovu putu služenja Bogu, Crkvi i bližnjima. Nakon međusobnog predstavljanja razgovaralo se o pripremama za svećeničko ređenje te o dnevnom redu, dužnostima i putu formacije u ovom samostanu. Na samom kraju susreta mons. Pavo je nad sve zazvao Božji blagoslov. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Libanonski maronitski nadbiskup poručuje da su kršćani i kao manjina društveno važni

Katoličke vijesti

Poslanica vladike Stipića za Veliki post Četrdesetnice 2024.

Katoličke vijesti

Papa: Starije su osobe bogatstvo za nove generacije

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti