Papa: Otvori Gospi vrata
Papa

Papa: Otvori Gospi vrata

Papa Franjo šalje videoporuku biskupiji Termoli-Larino u južnoj Italiji koja će dočekati kip Gospe Fatimske od 27. travnja do 5. svibnja 2024. U njoj Papa potiče vjernike da otvore svoja vrata i srca Majci Božjoj.

S. Francine-Marie Cooper

Papa Franjo uputio je videoporuku Crkvi u Termoliju u južnotalijanskoj regiji Molise, gdje će od 27. travnja do 5. svibnja 2024. kip Gospe Fatimske boraviti u župi San Timoteo u biskupiji Termoli. -Larino.

U svojoj poruci, objavljenoj u srijedu, Sveti se Otac na vrlo srdačan način obratio stanovnicima Termolija, potičući ih da „otvore vrata Gospi“.

Papa Franjo opisao je kako je Marija “vrlo pristojna, ne upada, ne; kuc-kuc, ona kuca na vrata.” Ipak, “svatko od vas mora odgovoriti”, dodao je, “ona kuca na vrata vašeg srca, vaše savjesti, vašeg doma, vaše obitelji.”

Sveti je Otac upozorio vjernike da budu oprezni s odgađanjem posjeta: “Ne danas, nego sutra”. Potaknuo ih je da odgovore: “Uđi, majko: Ti bolje od mene znaš stvari koje sam učinio, probleme koje imam.”

Ističe da Gospa „sada dolazi. Doći će helikopterom, ali onda će pokucati; svojom prisutnošću kuca na vrata obitelji, domova – na vrata vaših srca.”

Papa Franjo zaključio je svoju poruku prenijevši Gospodinov blagoslov i zamolivši narod da moli za njega.

Hvala vam što ste pročitali naš članak. Možete biti u toku pretplatom na naš dnevni bilten. Samo kliknite ovdje

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Papa studentima: Recite kako je Krist osvojio vaše srce – Vatican News

Katoličke vijesti

Papa: Sport mora njegovati društveno prijateljstvo i bratstvo

Katoličke vijesti

Suradnja i služenje u središtu svećeničke službe, kaže Papa

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti