Otvorene prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću
Biskupska konferencija BiH

Otvorene prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Gospiću otvorene su od 4. siječnja do 31. ožujka 2024. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće, objavljeno je na službenoj stranici 12. SHKM, prenosi IKA.

Prijave se ispunjavaju u pripremljenom obrascu koji se može preuzeti na poveznici: https://www.e-zupe.com/prijave/gospic/shkm

Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije. Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.

Kotizacija za SHKM iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnica se može pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na linku https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/kotizacija

Važno je napomenuti da se i mladi iz Gospićko-senjske biskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i ostali materijal. Prijaviti se mogu u svojim župama do 31. ožujka.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9). (kta/ika)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

U Tuzli održan drugi Arhiđakonatski susret

Katoličke vijesti

Krizma i 52. hodočašće Hrvata Gospi na Birnau na Bodenskom jezeru

Katoličke vijesti

Služavke Malog Isusa molitvom u pripravi za Jubilej 2025.

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti