Otvorene prijave za ljetni kamp katoličkih skauta
Biskupska konferencija

Otvorene prijave za ljetni kamp katoličkih skauta

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u suradnji s Udrugom katoličkih skauta „Sv. Bernard” organizira treći po redu ljetni kamp za katoličke skaute, koji će se održati od 22. do 26. srpnja 2024., u župi Žalosne Gospe u Kornici (Općina Modriča), u prostorijama Regionalnog ureda NCM-a, izvijestili su iz Centra za mlade.

Kroz različite skautske radionice i igre, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima, skauti iz različitih dijelova nadbiskupije imat će priliku bolje se upoznati sa idejom katoličkog skautizma, jačati svoje kompetencije i usvojiti različite vještine.

Svi zainteresirani skauti i ostali mladi koji žele postati katolički skauti, mogu se prijaviti najkasnije do 15. srpnja putem prijavnice.

Broj sudionika je ograničen.

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 80 KM po osobi, a sudjelovanje za djecu do 12 godina starosti je besplatno. Organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM „Ivan Pavao II.“

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila [email protected] ili telefonskim pozivom na broj 033/788-406, radnim danima od 08:00 do 16:00. Kontakt osoba: Martina Vidović.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Kardinal Puljić: Petar Barbarić i danas je divan uzor rasta u svetosti i vjernosti Bogu, Crkvi i svom narodu

Katoličke vijesti

VIDEO: Premijera pjesme i videospota “U Isusa gledaj” – Molitvena zajednica Kraljice apostola i Alan Hržica

Katoličke vijesti

XXVI. redovito godišnje zajedničko zasjedanje BK BiH i HBK

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti