Održana VIII. redovita sjednica Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije
Biskupska konferencija

Održana VIII. redovita sjednica Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije

U petak, 16. veljače održana je VIII. redovita sjednica Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Na samom početku prisutne su pozdravili i izrazili dobrodošlicu nadbiskup metropolit vrhbosanski Tomo Vukšić te ravnatelj NCM-a vlč. Šimo Maršić, izvijestila je mrežna stranica NCM „Ivan Pavao II.“

Nakon usvajanja zapisnika prethodne sjednice, uslijedilo je predstavljanje redovnih projekata kao što su Nadbiskupijski križni put mladih, Dekanatski susreti krizmanika, Marijafest BiH, Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, ljetni kampovi kao i Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se ove godine održati u Gospiću u Hrvatskoj. Vijećnici Vijeća za mlade su potom imali priliku prezentirati izvješća iz dekanata i udruga mladih.

Sjednica je svečano završena slavljem svete mise koju je predvodio nadbiskup Vukšić uz koncelabraciju vlč. Šime Maršića, vlč. Vlatka Rosića, vlč. Marina Babića i vlč. Sandra Jurešića. (kta/mladicentar.org)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Osvrt na 51. Susret generalnih tajnika europskih biskupskih konferencija

Katoličke vijesti

Knjiga ‘Ostati u Kristovoj istini’ uz 40% popusta za članove kluba Verbum

Katoličke vijesti

Sahranjen Bono Adžamić, otac s. Kristine i salezijanca don Ante, te brat s. Krunoslave

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti