NAJAVA 24. 2. Biskupijski susret zborovođa – Dubrovačka biskupija
Dubrovačka biskupija

NAJAVA 24. 2. Biskupijski susret zborovođa – Dubrovačka biskupija

Susret voditelja crkvenih zborova Dubrovačke biskupije održat će se u subotu 24. veljače u Biskupijskom sjemeništu u Dubrovniku s početkom u 10 sati. Predavač na susretu bit će dr. don Mihael (Mišo) Prović, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, koji će govoriti o temi: „Glazba i župna zajednica – iskustvo i izazovi u župnoj katehezi i pastoralu“ nakon čega će biti prigoda za razgovor o toj uvijek aktualnoj temi. Sudionici skupa oko 11.30 sati zajedno će slaviti euharistiju.

Don Mihael Prović je rođen 1975. u Metkoviću. Osnovnu školu pohađao je u Opuzenu, maturirao je kao sjemeništarac  u Nadbiskupskoj klasičnoj gim­naz­iji „Don Frane Bulić“ u Splitu. Nakon završenoga filozofsko-teološkoga studija u Splitu zaređen je za svećenika Splitsko-​makarske nadbiskupije 2000. godine. Na Fakul­tetu odgo­jnih znanosti pri Papinskom salez­i­jan­skom sveučil­ištu u Rimu 2006. posti­gao je bakalau­reat iz pastorala mladih i kate­hetike, a potom i magistrirao. Na istom sveučil­ištu u lip­nju 2014. obranio je dok­torsku rad­nju iz područja reli­giozne pedagogije.

Predaje na Katoličkom bogoslovnom fakul­tetu u Splitu, više godina bio je biskupijski povjerenik za mlade, a od 2017. vrši službu generalnog direktora Uskrs festa.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

NAJAVA Susreti u Splitu – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

NAJAVA 17. – 21. 6. Izložba “Euharistijska čuda diljem svijeta” u Gospe – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

Ston: Duhovna obnova zborova o Otajstvu i mistagogiji korizmenog vremena – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti