Mladi proslavili Valentinovo “na animatorski način” – Dubrovačka biskupija
Dubrovačka biskupija

Mladi proslavili Valentinovo “na animatorski način” – Dubrovačka biskupija

Animatori Dubrovačke biskupije proslavili su u ponedjeljak 12. veljače Valentinovo na svoj način. U dvorani Biskupskog sjemeništa u Dubrovniku na proslavi se okupio velik broj mladih željnih dobre i kvalitetne zabave.

Voditelji programa “Valentinovo na animatorski način” bili su Karla i Tin. Večer je započela igrom “Autobus” čiji cilj je bio da se sudionici opuste i međusobno upoznaju. Kroz cijelu večer sudionici su pratili ljubavne zgode Romane i Julia koji su prošli put od upoznavanja nakon jednog večernjeg izlaska, preko nezaobilaznog dopisivanja na Instagramu, a sve je završilo večerom na Valentinovo. U pauzama od predstave sudionici su igrali igre i plesali, te se tako međusobno družili i upoznavali.

Igra pod nazivom „Srcolovka“ bila je posebno zanimljiva. Oni mladi koji još nisu pronašli svoju bolju i ljepšu polovicu u toj zabavnoj igri su postavljali pitanja trima osobama skrivenima iza paravana čiji identitet nisu znali. Na temelju dobivenih odgovora onda su birali svog partnera ili partnericu. Zajedno s odabranikom ili odabranicom nagrađeni su odlaskom u kino gdje će imati vremena za bolje upoznavanje.

Program je završio kratkim klanjanjem u kapelici sjemeništa koje je predvodio don Petar Markić, đakon Dubrovačke biskupije.

Ova večer je bila prilika da mladi poklone svoje vrijeme jedni drugima, upoznaju nove osobe, započnu nova prijateljstva, a tko zna možda se i dogodi ljubav.

„Valentinovo na animatorski način“ se održava u organizaciji Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije iz kojeg zahvaljuju sponzorima nagrada, a to su: Kino Sloboda, Frizerski salon Petrunjela i Frizerski salon Marijana.

Mladi Dbk

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Biskupijski susret duhovnih pokreta, crkvenih društava i molitvenih zajednica: Karizma zajedništva – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

Dubrovačka biskupija objavila Financijsko izvješće za 2021. i 2022. godinu – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

NAJAVA 30. 1. – 2. 2. Program “Ususret Festi sv. Vlaha” u Mokošici – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti