Konferencija za novinstvo na kraju 89. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije BiH u Mostaru
Biskupska konferencija

Konferencija za novinstvo na kraju 89. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije BiH u Mostaru

Na kraju 89. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine bit će upriličena konferencije za novinstvo, u četvrtak 21. ožujka u 12 sati u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru.

O zasjedanju će na konferenciji govoriti nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Tomo Vukšić, predsjednik BK BiH, i biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić.

Uoči radnog dijela zasjedanja, koje će započeti 20. ožujka u 9 sati u prostorijama Biskupskog ordinarijata, članovi BK BiH i biskupi delegati te biskupi susjednih biskupija sudjelovat će na Euharistijskom slavlju na svetkovinu sv. Josipa, zaštitnika Mostarsko-duvanjske biskupije, u utorak 19. ožujka 2024. u 18 sati. Svetu misu predvodit će i prigodnu propovijed uputiti nadbiskup metropolit splitski mons. Zdenko Križić, delegat Hrvatske biskupske konferencije na predstojećem zasjedanju.

Tijekom zasjedanja biskupi će, između ostalog, saslušati izvješća pročelnika Vijeća, Komisija, Tajništva, Katoličke tiskovne agencije Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine te Misijske središnjice i Papinskih misijskih djela BiH. Dogovorit će i teme predstojećih susreta te razgovarati o uključivanju biskupijskih zajednica u proslavu Jubileja 2025. godine. (kta)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Papa Franjo razgovarao za američku televizijsku kuću CBS

Katoličke vijesti

Akcija darivanja krvi u Caritasovu dječjem vrtiću “Sveta Obitelj” na Stupu

Katoličke vijesti

U Zagrebu se održava 11. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti