Kalendar katoličkih slavlja za medijsko praćenje u Bosni i Hercegovini u 2023. godini
Biskupska konferencija BiH

Kalendar katoličkih slavlja za medijsko praćenje u Bosni i Hercegovini u 2023. godini

Stručno tijelo Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine za prijenose liturgijskih slavlja, prema smjernicama predsjednika ovog tijela mons. Tome Vukšića, nadbiskupa metropolita vrhbosanskog i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH, izradilo je kalendar katoličkih liturgijskih i drugih slavlja koji mogu biti zanimljivi za medijsko praćenje u Bosni i Hercegovini u 2023. godini. Kalendar se može pronaći tijekom cijele 2023. godine na mrežnoj stranici Katoličke tiskovne agencije BK BiH na vrhu rubrike Najave.

Početkom 2023. godine prikupljene su informacije o najvažnijim crkvenim događanjima na raznim crkvenim razinama počevši od Biskupske konferencije BiH, svih biskupija, provincija te redovničke Konferencije do župa i drugi crkvenih institucija u Bosni i Hercegovini. Budući da nije bilo moguće početkom 2023. godine imati informacije o svim važnijim događanjima, kalendar će biti dopunjan tijekom godine. Sve crkvene institucije mogu naknadno dostaviti na e-mail Katoličke tiskovne agencije ([email protected]) najavu pojedinog važnog crkvenog događanja.     

Predsjednik i članovi Stručnog tijela zahvaljuju svim medijskim djelatnicima za suradnju. (kta)

Preuzmi kalendar

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Mjesečna duhovna obnova za redovnice grada Sarajeva

Katoličke vijesti

Iz tiska izišla treća knjiga kratkih priča hercegovačkog franjevca, književnika i novinara Miljenka Stojića pod naslovom »Priča o njoj«

Katoličke vijesti

Održana XXIII. Skupština Konferencije VRPP BiH

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti