Iz tiska izišao novi broj revije Svjetlo riječi s temom “Korizma: Molitva i iscjeljenje “
Biskupska konferencija

Iz tiska izišao novi broj revije Svjetlo riječi s temom “Korizma: Molitva i iscjeljenje “

Iz tiska je izišla revija Svjetlo riječi za mjesec veljaču s naslovom „Korizma: Molitva i iscjeljenje”.

Kao uzdizanje duše Bogu, molitva se na različite načine nalazi u životu svake religiozne svijesti, a u kršćanskoj tradiciji Božja prisutnost čovjeka oslobađa i iscjeljuje, dajući mu snagu za novi početak i ustrajnost na ispravnom, Božjem putu.

Kako bolje razumjeti moć molitve te kako ona može utjecati na naše zdravlje i opće dobro, u svom tekstu je podrobno pojasnio fra Anto Radoš, voditelj Centra za hagioterapiju u Međugorju dok fra Josip Ikić i Stjepan Lice u svojim tekstovima pišu o molitvi kao istinskom dijalogu ljubavi i prostoru čovjekovog susreta s Bogom.

Osim tekstova koji se osvrću na glavnu temu revije, ni ovoga puta nisu zanemarene ostale teme s područja vjere, društva i kulture pa u ovom broju, između ostaloga, pročitajte i o potrebi i važnosti obraćenja, o surogatstvu kao „tvornicama ljudi”, o moralnom razlučivanju, o važnosti učinkovite komunikacije kao i informativan i zanimljiv tekst Borisa Havela o Svetoj zemlji.

Čitajte i o književnosti, filmu i glazbi, a saznajte nešto i o Maloj školi u Varešu koja je tema ovomjesečne reportaže ili o mjestima koja su vam naši suradnici ovoga puta predstavili u rubrikama Putopisi i Mjesta svetošću prožeta: gradiću Banska Bistrica u Slovačkoj i marijanskom svetištu Naša Gospa od Le Puy u Francuskoj.

Svoj primjerak revije potražite u najbližem župnom uredu ili u knjižarama Svjetla riječi u Vitezu i Livnu. Možete ga i naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200 ili e-mailom na [email protected].

Ukoliko želite svakoga mjeseca čitajući reviju otkrivati nove priče koje oblikuju naš svijet, posjetite web knjižaru Svjetla riječi i pretplatite se na digitalno ili tiskano izdanje revije.

Širimo svjetlo. 

(kta/svjetlorijeci.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Predsjednik Poljske biskupske konferencije želi autentične kršćane

Katoličke vijesti

Nikaragva: Svećenik uhićen nakon misnog slavlja na Staru godinu

Katoličke vijesti

Nadbiskup Vukšić obišao radove na obnovi Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti