Iz tiska izišao novi broj Katoličkog tjednika
Biskupska konferencija BiH

Iz tiska izišao novi broj Katoličkog tjednika

Novi broj Katoličkog tjednika posvećen je Nedjelji Božje riječi, a donosi i niz drugih, priča, komentara, analiza i zanimljivosti iz BiH i svijeta.

Sugovornica Tjednika za središnju temu novoga broja je bibličarka dr. s. Silvana Fužineto, članica Družbe sestara Presvetog Srca Isusova, koja poručuje: „Vjernici gladuju i žeđaju za Božjom riječju“.

O (mogućem) licemjerju na crkveni način, u uvodniku piše glavni urednik Josip Vajdner.

Kroz filozofsku prizmu tekst pod naslovom Oduševljenje donosi dr. Oliver Jurišić.

U stalnoj rubrici Ljudi, život, običaji, Josipa Miler piše o Tjednu molitve za jedinstvo kršćana i donosi naslov Moliti za jedinstvo kršćana, kakvo je Krist htio i za koje se molio.

Reporterska ekipa Tjednika posjetila je župu Pale, koja u svojoj drevnoj, nedavno obnovljenoj, župnoj crkvu okuplja malu vjerničku zajednicu.

O aktualnoj političkoj situaciju u BiH, u kontekstu obilježavanja neustavnog Dana RS-a i mini-summita vladajuće Trojke i HDZ-a BiH u Mostaru, Josip Vričko razmišlja u analizi naslovljenoj U Banjoj Luci parada, u Mostaru šarada.

U Odjecima prošlosti, Ivo Tomašević vraća se u svibanj ratne ’95., u doba kada je kardinal Vinko Puljić predvodio brojna liturgijska slavlja u Hrvatskoj, Njemačkoj i Italiji te svjedočio o teškoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Vašoj pozornosti preporučamo i standardne rubrike te razne sadržaje na portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!  (kta/nedjelja.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Ekvadorski Predsjednik u audijenciji kod Pape

Katoličke vijesti

Svećenici Banjolučke biskupije na duhovno-pastoralnom susretu razmišljali o apostolatu duhovnih zvanja

Katoličke vijesti

VIDEO: Visoko: Božić i za ne-katolike

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti