“Hygge na kršćanski način” – u knjižarama Verbum
Biskupska konferencija

“Hygge na kršćanski način” – u knjižarama Verbum

U Verbumove knjižare stigao je novitet koji će zasigurno zaintrigirati sve Verbumove čitatelje.

Osjećate li se često užurbano i kao da baš i ne uživate u životu? Žudite li za odmorom i ugodnim druženjem, ali mnoge vas prepreke u tome sprečavaju? Želite li uživati u životu i ugodnosti vlastitoga doma na kršćanski način? Ako je tako, bit ćete ohrabreni novim Verbumovim naslovom, knjigom Jamie Erickson Hygge na kršćanski način.

Hygge [hu-ge] je neobična danska riječ koja nema hrvatsku inačicu. Povezana je s ugodom i utjehom i označava način života koji teži jednostavnosti i udobnosti, prirodnosti i opuštanju, a sve to stvaranjem topla ugođaja i uživanjem u dobrim stvarima, s dragim ljudima.

Hygge je recept za sretan život i način stvaranja ugodna doma. Privlači nas jer svi trebamo utjehu i istinsko utočište. No hygge može biti i puno više. U knjizi Hygge na kršćanski način Jamie Erickson objedinjuje taj popularni životni stil s dubokim istinama evanđelja. Otkrivajući sedam načela hyggea, ona pokazuje kako nam hygge može pomoći u stvaranju sretna životnoga ozračja, doma koji će biti ugodno mjesto i u kojem ćemo živjeti bliskost s Bogom.

U knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr otkrijte kako u svoju svakodnevnicu i svoj dom unijeti ugodnost i utjehu, istovremeno jačajući jedinstvo s Izvorom svake utjehe s knjigom Jamie Erickson Hygge na kršćanski način. (kta/verbum.hr)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Iz tiska izašao novi broj Glasa Koncila

Katoličke vijesti

Proslavljen patron sjemenišne crkve sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu

Katoličke vijesti

U šalatskom sjemeništu održan turnir u šahu

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti