Hrvatsko društvo katoličkih novinara dodijelilo priznanje Vjerskoj emisiji Radija Herceg-Bosne povodom 30 godina emitiranja
Biskupska konferencija BiH

Hrvatsko društvo katoličkih novinara dodijelilo priznanje Vjerskoj emisiji Radija Herceg-Bosne povodom 30 godina emitiranja

Upravni odbor Hrvatskoga društva katoličkih novinara odlučio dodijeliti Vjerskoj emisiji Radia Herceg-Bosne priznanje u povodu 30 godina emitiranja.

Nagrade i priznanja HDKN-a dobitnicima je u prostoru Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu uručio predsjednik Odbora za sredstva društvenih komunikacija HBK mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, izvijestila je mrežna stranica Radiotelevizije Herceg-Bosna.

Za 30-godišnji rad nagradu je dobila i s. franjevka Zdravka Grgić koja je do Uskrsa ove godine punih 31 godinu vodila ovu vjersku tjednu emisiju. S Zdravka nije bila u Zagrebu, a umjesto nje nagradu je preuzela s. Anđelina Rotim.

Nagrade i priznanja Hrvatsko društvo katoličkih novinara tradicionalno dodjeljuje uz Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija koji je u Katoličkoj crkvi proslavljen prošlu, drugu nedjelju u svibnju.

“Ova nagrada, točnije nagrade koje su dobili naša medijska kuća i s Zdravka osobno, najbolji su pokazatelj ustrajnosti i važnosti širenja Radosne vijesti od početka emitiranja programa Radija, odnosno RTV HB. Također nagrada je zahvala svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u njezinoj realizaciji, klericima i laicima koji su pripremali duhovnu misao, svećenicima koji su razmišljali o evanđelju kao i našim tonskim realizatorima” istaknuli su ovom prigodom iz Radiotelevizije Herceg-Bosna. (kta/rtv-hb.com)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Tečaj priprave za brak u župi sv. Franje Asiškoga u Rumbocima

Katoličke vijesti

Svetkovina Gospe Lurdske proslavljena u Slavonskom Brodu

Katoličke vijesti

U Katoličkom školskom centru Sv. Josip u Sarajevu održana dramskopedagoška edukacija za odgojno-obrazovne djelatnike

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti