eKompleti: Novo na digitalnim policama Kršćanske sadašnjosti
Biskupska konferencija

eKompleti: Novo na digitalnim policama Kršćanske sadašnjosti

Knjiga nikada nije bila bliže čitatelju, ma gdje se nalazio, otkako je procvat doživjela eKnjiga. Kršćanska sadašnjost za ljubitelje duhovne, teološke literature pripremila je velik izbor knjiga u elektroničkom obliku, dostupne za čitanje bilo kada i bilo gdje zahvaljujući suvremenoj aplikaciji eKS. Za svojim digitalnim policama nudi eKnjige duhovne, teološke tematike, iz područja molitve, liturgije, crkvenih dokumenata, religiozne publicistike i niza drugih, a sada su se tu našli i novi eKompleti zanimljivih KS-ovih izdanja. Od koristi mogu biti studentima teologije i religijskih znanosti, svećenicima, teolozima, ali i širem čitateljstvu s obzirom na izbor – od knjiga o molitvi i duhovnosti, do crkvenih dokumenata ili pak homilija.

Četiri vrijedna eKompleta

Kršćanska sadašnjost pripremila je četiri zanimljiva eKompleta koji se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama i čitati na mobilnom uređaju ili računalu.

eKomplet pod nazivom Molitva uključuje tri vrlo tražene i zanimljive knjige. Iz pera Tomislava Ivančića eKnjige Budni budite i molite i Za bolji svijet te eKnjigu Oluja će proći. S Kristom kroz korizmenu svakidašnjicu Odilona-Gbènoukpoa Singboa. Riječ je o knjigama koje će poslužiti svim tragateljima za molitvom i dubljim doživljavanjem Boga, uz originalna promišljanja istaknutih autora.

Drugi eKomplet pod nazivom Teološka promišljanja okuplja tri vrijedna eIzdanja vrsnih autora: Dijalog u Crkvi i u društvu. Kršćanin i svijet (Stjepan Baloban), Mane i vrline (fra Ivan Šarčević) i Teološka promišljanja o Zazivima Božjem milosrđu (Hrvoje Kalem). Knjige su to koje će približiti još uvijek nedovoljno poznato „blago socijalnog nauka Crkve“ svakom vjerniku, mane i vrline u kontekstu složenosti moralnoga djelovanja i čovjekova postojanja uopće, kao i temu milosrđa na temelju Dnevnika svete Faustine, ali usporedno i Katekizma Katoličke Crkve.

Osluškujući Božju riječ naziv je trećeg eKomplet dostupnoj u aplikaciji eKS Kršćanske sadašnjosti. Sadržava tri vrijedne homiletske knjige Ivana Karlića za godinu A, B i C, a posebno će zanimljive i vrijedne biti za pripremu bogoslužja.

Kao eKomplet dostupno je i nekoliko Dokumenata pape Franje, Kongregacije za kler i Biskupske sinode pa se tako po vrlo povoljnoj cijeni može preuzeti čak četiri eIzdanja: Fratelli tutti. Enciklika o bratstvu i socijalnom prijateljstvu (D-187) (Papa Franjo), Pismo supružnicima. Prigodom Godine »Obitelj Amoris laetitita« (D-193) (Papa Franjo), Ljubljena Amazonija – Querida Amazonia / Biskupska sinoda – posebna sinoda za panamazonijsko područje, Amazonija: novi putevi za Crkvu i cjelovitu ekologiju. Završni dokument (D-186) (Papa Franjo i Biskupska sinoda) te »Muško i žensko stvori ih«. Za put dijaloga o pitanju roda u odgoju (D-185) (Papa Franjo).

Aplikacija eKS

Podsjetimo, aplikacija eKS vrlo je intuitivna i jednostavna za uporabu te se za korištenje može besplatno preuzeti na najpoznatijim platformama za aplikacije (ovdje). Sve eKnjige cjenovno su povoljnije od tiskanih izdanja, a široka ponuda bit će zanimljiva i vrijedna široj čitateljskoj publici, a osobito studentima i profesorima teologije, religijskih znanosti, svećenicima koji će u elektroničkom obliku moći pronaći i liturgijske vodiče, predloške za homiliju, duhovno-teološka promišljanja o nizu tema, pa i Bibliju. Dakako, katoličkim misijama ili svima drugima kojima je hrvatska knjiga teže dostupna izvan Domovine eKnjige Kršćanske sadašnjosti sada je bliže nego ikada, i to bez troškova dostave.  (kta/ks.hr)

>>> Zakoračite među police eKnjiga Kršćanske sadašnjosti – sada još bliže Vama!

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

VIDEO: Iz kamere fra Ivana Opačka

Katoličke vijesti

Susret svećenika Fojničkog arhiđakonata 2024.

Katoličke vijesti

Katolički novinari upozoravaju: Predrasude uništavaju ljude

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti