Duhovni susret za bračne parove s područja hercegovačkih biskupija
Biskupska konferencija

Duhovni susret za bračne parove s područja hercegovačkih biskupija

U duhovno-obrazovnom centru “Emaus” u Potocima kod Mostara, u organizaciji Caritasova Obiteljskog centra Mostar, 20. ožujka 2024. upriličen je duhovni susret za bračne parove s područja Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije, objavljeno je na facebook stranici Caritasa Mostar, prenosi Caritas BiH na svojoj mrežnoj stranici.

Nazočnim bračnim parovima duhovni nagovor na temu “Plodovi bračnog odricanja” održao je don Tomislav Ljuban koji je progovorio o odricanjima u braku te dao poticaj bračnim parovima da jedno za drugo čine „male znakove pažnje i pokazuju pragmatičnu ljubav“.

U propovijedi tijekom mise u sklopu susreta, novi ravnatelj Caritasa hercegovačkih biskupija don Ante Pavlović supružnicima je za primjer stavio lik sv. Josipa te progovorio o važnosti „snažnog i sigurnog muškarca“ u obitelji.

Skupu se pridružio i biskup banjolučki mons. Željko Majić koji je ostao u razgovoru s bračnim parovima te, također, dao podršku radu Caritasovom Obiteljskom centru. (kta/caritas.ba)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Biskup Palić o Dekretu o mučeništvu sluge Božjega fra Alojzija Palića

Katoličke vijesti

Križni put na Veliki petak u Vitini pokraj Ljubuškog

Katoličke vijesti

Sveti Otac imenovao nove članove Dikasterija za kauze svetaca

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti