Duhovna obnova u Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen – Geislingen
Biskupska konferencija BiH

Duhovna obnova u Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen – Geislingen

Prošlog vikenda u Hrvatskim je katoličkim zajednicama Göppingen – Geislingen u Njemačkoj održana duhovna obnova na kojoj je gost predavač bio Alan Hržica, voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo i poznati glazbenik na sceni duhovne glazbe.

Svetu misu tom prigodom predvodio je fra Ivica Jurišić, voditelj spomenutih zajednica. Nakon mise, Alan je molio i glazbeno animirao pred Presvetim Oltarskim sakramentom, a susret je završen slavljem Gospodina uz poznate duhovne pjesme uz sudjelovanje brojnih vjernika.

Bio je to treći posjet zaredom Alana i njegova slavljeničkog tima ovim zajednicama. Kao znak zahvalnosti, članovi zajednica poklonili su mu ručni rad gosp. Zdravka Kelčeca koji prikazuje Presveto Srce Isusovo.

„Primjećujemo da svake godine sve više vjernika posjećuje ovaj duhovni događaj i da su srca ljudi sve otvorenija za pjesmu i molitvu. Moramo pohvaliti vrhunsku organizaciju fra Ivice Jurišića i njegovih župljana“, ističu iz molitvene zajednice Srce Isusovo. (kta/i.p.)

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Koblenz: Svečano proslavljen Dan misije

Katoličke vijesti

Benediktinac Anselm Grün na audijenciji kod pape Franje

Katoličke vijesti

Biskup Komarica na slavlju Krsne slave kod banjolučkog episkopa Gospodina Jefrema i njegovog vikarnog episkopa Gospodina Save

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti