Članovi Doma ističu ‘užasno’ vađenje organa pobačenih beba
Europa

Članovi Doma ističu ‘užasno’ vađenje organa pobačenih beba

Washington, DC Newsroom, 20. ožujka 2024. / 16:15

Nekoliko republikanskih članova Zastupničkog doma održalo je u utorak tribinu na kojoj su istaknuli ono što su nazvali “užasnim” vađenjem organa i trgovinom pobačenim bebama.

Domaćin predstavnice Marjorie Taylor Greene, R-Georgia, na Capitol Hillu, prezentacija je uključivala svjedočenje Davida Daleidena, osnivača istraživačke skupine Centar za medicinski napredaki Terrisa Bukovinac, osnivačica Progresivni ustanak protiv pobačaja (PAUU).

Posvjedočili su da Planirano roditeljstvo i druge klinike za pobačaje diljem zemlje prodaju organe i dijelove tijela pobačenih beba na unosnom crnom tržištu biomaterijala.

Daleiden, koji je objavio nekoliko tajnih videozapisa koji prikazuju zaposlenike Planned Parenthooda kako razgovaraju o prodaji dijelova tijela, pozvao je Dom da otvori službenu istragu o sudjelovanju industrije pobačaja u žetvi organa.

“U vrijeme kada moćne vladine i medijske snage pokušavaju ušutkati ovu poruku, imperativ je za Dom naroda da ponovno otvori službene istrage o crnom tržištu i prekinutom vađenju organa beba kako subjekti koje financiraju porezni obveznici nikada ne bi mogli staviti cijenu na to. ljudska bića”, rekao je.

Događaj se može pogledati ovdje.

Prodaja dijelova dječjeg tijela na crnom tržištu

Greene je tijekom panel rasprave istaknuo da industrija pobačaja djeluje gotovo bez federalnog ili neovisnog nadzora, što joj dopušta obavljanje ilegalnih aktivnosti.

Daleiden je tvrdio da je njegovo tajno istraživanje pronašlo mrežu tvrtki za biomaterijale koje su u partnerstvu s Planned Parenthoodom i drugim pružateljima usluga pobačaja kako bi nabavili dijelove tijela bebe za eksperimentiranje i druge svrhe.

“Susreo sam se s desecima najboljih pružatelja pobačaja Planned Parenthooda na njihovim raskošnim komercijalnim sajmovima pobačaja koje su sponzorirale tvrtke koje kupuju dijelove za bebe”, rekao je.

Jedan tajni video koji je prikazao Daleiden tijekom događaja pokazao je izvršnu direktoricu Planned Parenthooda u državi Washington kako predviđa da će njezina organizacija zaraditi 250.000 dolara na prodaji dječjih dijelova jednoj biotehnološkoj tvrtki pod nazivom StemExpress (sada se zove CGT Global).

Također je opisao partnerstvo Planned Parenthooda sa Sveučilištem u Kaliforniji i Sveučilištem u Pittsburghu u kojem pružatelj usluga abortusa prima novac u zamjenu za pružanje dijelova tijela djeteta.

Jedan od eksperimenata koje je Daleiden otkrio 2020. otkrio je da je Sveučilište u Pittsburghu presađivanje skalpova pobačene bebe na laboratorijske štakore, omogućujući glodavcima da rastu ljudske dlake. Ovaj eksperiment, tvrdio je Daleiden, financiran je federalnim potporama Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), koji financiraju porezni obveznici.

NIH izvješćuje da u prosjeku troši 108 milijuna dolara godišnje na eksperimentiranje s fetusom, prema podacima koje je prikupio Institut Charlotte Lozier.

Spominjući tekuće pregovore o proračunu u Kongresu, zastupnik Chip Roy, R-Texas, komentirao je na konferenciji za novinare da bi članovi Zastupničkog doma trebali ovo dalje istražiti i da bi novac za eksperimente s fetusom trebao biti smanjen iz proračuna NIH-a.

Optužbe o umiješanosti Kamale Harris

Daleiden je također naveo da je potpredsjednica Kamala Harris bila uključena u “zataškavanje” sheme žetve organa u industriji pobačaja, ukazujući na njezine postupke kao državne tužiteljice Kalifornije.

Nakon objavljivanja virusnih videa Centra za medicinski napredak koji razotkrivaju rukovoditelje Planned Parenthooda, Harris je naredio raciju u Daleidenovom stanu kako bi zaplijenio “stotine sati neobjavljenih tajnih snimaka”, rekao je.

Pod Harrisom, Daleiden je rekao da ga je kalifornijski pravosudni sustav gonio, izdao zabranu da objavi ostatak snimke i na kraju kaznio njegovu grupu s 25 milijuna dolara. Savezni sud u Kaliforniji pronađeno Daleidenov tajni rad kršio je državne i savezne zakone.

“Industrija pobačaja, predvođena Planned Parenthoodom, snažan je poseban interes [group] u našoj zemlji; oni se bore da ušutkaju izvještavanje o njihovom crnom tržištu bebe pobačenih beba, a tekuće zataškavanje ide do najviših razina naše vlade,” rekao je Daleiden.

‘DC Five’ i FACE Act

Tijekom tribine pro-life aktivistica Bukovinac pokazala je kako članovi njezine grupe pronalaze potpuno netaknutog mrtvog dječaka u trećem tromjesečju pohranjenog u plastičnom kontejneru u ožujku 2022. Bukovinac je rekla da je prema stupnju razvoja bebe bilo staro 33 tjedna. Rekla je da činjenica da je tijelo bebe uglavnom netaknuto ukazuje da je vjerojatno ubijeno nakon što je živo rođeno.

Dječak je pronađen u sanduku ispred Washington Surgi-Clinic u Washingtonu, DC Bukovinac je rekao da ga je, zajedno s ostacima 114 drugih beba, tvrtka Curtis Bay Medical Waste Services trebala poslati u Baltimore kako bi ih spalili “ osigurati obnovljivu energiju za grad.”

Beba stara 33 tjedna bila je jedna od pet novorođenčadi u kasnom terminu otkrivenih izvan Washingtonske kirurške klinike, kojom upravlja dr. Cesare Santangelo.

(Priča se nastavlja u nastavku)

Pretplatite se na naš dnevni bilten

Unatoč bijesu zbog te djece, koju su prozvali “DC petoro”, Ministarstvo pravosuđa (DOJ) nije objavilo nikakve planove za poduzimanje radnji. Ured medicinskog istražitelja DC-a je u međuvremenu odbio dopustiti neovisni pregled tijela.

Bukovinac je rekla da je jedan od članova njene grupe Lauren Handy, uhićen je 2023. zbog kršenja Zakona o slobodi pristupa klinikama (FACE) u još jednom prosvjedu. Bukovinac je osudio DOJ zbog kaznenog progona Handyja dok je ignorirao “vrlo vjerojatne savezne zločine” u klinici za pobačaje u DC-u.

“Ministarstvo pravosuđa troši svoje vrijeme umjesto da goni i zatvara moje prijatelje zbog potpuno miroljubive, nenasilne izravne akcije, dok bi umjesto toga trebali ići za ubojicama koji čine savezne zločine”, rekla je.

Pozvala je Kongres da pozove Santangela i naredi neovisno ispitivanje tijela beba.

Zastupnica Mary Miller, R-Illinois, osudila je DOJ zbog ignoriranja DC Five, rekavši tijekom događaja: “Moramo pozvati Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo zdravstva i društvenih usluga da provedu savezni zakon i zaustave planirano roditeljstvo u svojim rukama. ilegalne aktivnosti i moramo prestati financirati te centre smrti.”

Ako čelnici DOJ-a i HHS-a odbiju istražiti ta ubojstva, Miller je rekao da Kongres ima ovlasti smijeniti ih s dužnosti.

Peter Pinedo

Peter Pinedo je dopisnik DC-a za CNA. Diplomirao je na Franjevačkom sveučilištu, Peter je prethodno radio za Texas Right to Life. On je prvi poručnik u rezervi američke vojske.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

FOTOGRAFIJE: Katolici se okupili na mjestu Isusova uzašašća u Jeruzalemu

Katoličke vijesti

Vatikan šalje pismo francuskom veleposlanstvu zbog odluke suda u slučaju otpuštanja časne sestre

Katoličke vijesti

Pravoslavni patrijarh očekuje posjet pape Franje Turskoj za obljetnicu Nicejskog sabora

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti