Caritas BiH, s partnerima, u Mostaru organizira sajam zapošljavanja mladih
Biskupska konferencija BiH

Caritas BiH, s partnerima, u Mostaru organizira sajam zapošljavanja mladih

U Mostaru će, 24. svibnja 2024. od 11 do 14 sati na prostoru Tehnološkog parka “Intera” (Bišće polje bb, Mostar 88000) biti održan sajam zapošljavanja mladih.

Događaj organizira Caritas Bosne i Hercegovine u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job, a kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje.

„Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih. Nakon svečanog otvorenja i izložbenog dijela Sajma, organizirat će se radionice i predavanja na kojima će biti predstavljeni novi pristupi integracije mladih na tržite rada te konkretne i praktične ideje i rješenja koja mogu pomoći mladima u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem“, ističu iz Caritasa BiH.

Sve troškove snosi organizator zahvaljujući financijskoj potpori EU. Za sudionike iz Crne Gore, Sarajeva i Banja Luke će biti organiziran prijevoz

PRIJAVA ZA SUDIONIKE

PRIJAVA ZA IZLAGAČE

Za sve dodatne informacije moguće je kontaktirati Caritas BiH:

Email: [email protected] / Telefon: + 387 63 690 464

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Prva sveta pričest u Jajcu

Katoličke vijesti

AUDIO: Emisija „Aktualno“ HKR-a posvećena predstojećem Tjednu solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH

Katoličke vijesti

29. obljetnica svjedočke smrti župnika Filipa Lukende i redovnice s. Cecilije Grgić

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti