PRIJAVITE SE – Planinarski križni put za mlade na Lastovu – Dubrovačka biskupija
Dubrovačka biskupija

PRIJAVITE SE – Planinarski križni put za mlade na Lastovu – Dubrovačka biskupija

Planinarski križni put (PKP) za mlade Dubrovačke biskupije pod geslom “Nek` daju čast Gospodinu i hvalu mu naviještaju po otocima!” (Iz 42, 12), održat će se u subotu 9. ožujka i nedjelju 10. ožujka, na rutama po otoku Lastovu. Ovo je osmi PKP kojeg organizira Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije, a zamišljen je kao vrijeme molitve, druženja i međusobnog povezivanja mladih u prirodi, ali i prilika da upoznaju ljepote raznih krajeva Dubrovačke biskupije.

Mladi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti do petka 1. ožujka u svoj župni ured ili putem poveznice: PKP Lastovo prijave. Broj sudionika je ograničen, a mogu sudjelovati mladi od 14 godina (1. razred srednje škole) do 35 godina.

Polazak na Lastovo je u petak 8. ožujka. Za sve sudionike bit će organiziran prijevoz do mjesta početka PKP-a i povratak po završetku. Za mlade dekanata Dubrovnik 1, Dubrovnik 2 i Konavoskog dekanata okupljanje je 8. ožujka u 15.00 sati u Gružu na parkiralištu za autobuse ispred Konzuma. Za mlade Korčulanskog dekanata okupljanje je 8. ožujka u 19.30 sati u novom pristaništu Vela Luke. Za mlade Pelješkog i Stonskog dekanata okupljanje je 8. ožujka u 17.30 sati u Orebiću kod pristaništa za trajekt, a po potrebi može se u dogovoru pokupiti osobu u blizini prolaska autobusa prema Orebiću. Kotizacija za sudjelovanje na ovogodišnjem PKP-u Lastovo iznosi 15 €.

Hvaljen Isus i Marija 👋
Drago nam je što Vas vidimo!

Pretplatite se na naš bilten s vijestima!

Ne šaljemo neželjenu poštu!

Povezani članci

Predstavljen zbornik radova „Sveti Hilarion u kontekstu svoga vremena“ – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

Trsteno: Godišnja obnova posvete Vojske Srca Isusova – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti

Zahvalna misa uz obilježavanje 10. godina SHKM-a u Dubrovniku – Dubrovačka biskupija

Katoličke vijesti
Katoličke vijesti